Plaatselijk Belang

Het Plaatselijk belang vergadert elke eerste dinsdag van de maand, het is mogelijk om in deze vergadering je eigen onderwerp in te brengen. dit kan als vereniging, buurt of individu. Je bent dan welkom vanaf 21:00 uur. Meld je bij Hilly Gorter,(06 23870052) (plaatselijkbelangvisvliet@gmail.com) dan krijg je te horen waar de vergadering plaatsvindt.

BESTUUR PLAATSELIJK BELANG.
Naam Functie
Theun de Wit Voorzitter – Groen/ wegen/ water
Gerrit Landsaat Secretaris
Kim Poortinga Penningmeester – Zorg
Theo Hut Bestuurder – Ass. Penningmeester
Groen/ wegen/ water
Hilly Gorter Bestuurder – Ass. Secretaris
Ursula Appolt Bestuurder – Zorg – Ass. Voorzitter
Henriette Bosboom-Norder Bestuurder – Zorg
Geef een reactie

4 gedachtes aan “Plaatselijk Belang

 1. Kees Radema

  zou nog graag willen reageren op het onderhoud van groen en wegen 2 keer telefonisch contact gehad met baliemedewerkster maar geen respons +/- 30cm overgroeiïng van het fietspad tussen de begraafplaats en brug ze hebben 2meter schoongemaakt en sinds een half jaar later niks meer gebeurt (er zijn van die schitterende machines met borstels voor fietspaden) scooters en fietsers kunnen elkaar niet passeren.
  1xper jaar bermen maaien is niet voldoende en netjes boer terpstra maait een gedeelte om onkruid in z/n weiland te voorkomen en er word niet even meer met de bosmaaier om de bomen en andere obstakels heen gemaaid vanaf de N355 tot de brug het gras is inmiddels al weer zo lang geworden dat het al weer gemaaid kan worden
  op het fietspad tegenover de begraafplaats groeien wortels onder het asfalt waardoor het omhoog komt wat een vervelend obstakel is (vlakfrezen)
  Met vriendelijke groet Kees Radema

 2. mulder

  Aan het plaatselijk belang Visvliet,

  Eerst mijn complimenten voor deze leuke web site!
  Nog heel vaak hoor ik in het dorp dat er niet veel meegekregen wordt waar het plaatselijk belang mee bezig is voor het dorp.

  Sommige van de dingen die gelukt zijn staan in de koerier maar dingen die nog lopen of niet lukken staan er niet in.

  Wat mij en velen uit het dorp nou leuk lijkt, is om deze website te gebruiken om na elke vergadering van jullie even een kort verslagje te plaatsen hier op deze site over wat jullie nu gedaan hebben wat lukt en wat niet lukt.
  Zo houd je het dorp echt betrokken bij het werk van het plaatselijk belang en kunnen we ook eens zien waar jullie je zo kostbare vrijwilligers tijd in steken.

  Jullie hebben al wel een leuk begin gemaakt door vragen te stellen hier voor de dorp ronde
  maar denk dat jullie het imago van het plaatselijk belang veel hoger kunnen krijgen door meer open te zijn naar het dorp en te laten weten waar jullie mee bezig zijn.

  dan denk ik ook dat er niet meer gezegd zal worden “maar ze doen ja niks”

  met vriendelijke groet Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.