Terrawerk

10964858_827545600638919_110314709_o

 

 

Bartolesstraat 15
9845AK  Visvliet
06-27558393
www.terrawerk.nl
Contact persoon Joost Mulder
joost@terrawerk.nl
kvk nr.62197330

 

Werk zoeken tijdrovend? Welnee, bel Terra Werk!

Solliciteren anno 2015 is bijna een fulltime bezigheid. Dagelijks vacature na vacature doorspitten, brieven schrijven, laten controleren en vooral: creatief durven zijn. Voor u het weet, bent u een werkweek verder. Een week waarin u ook daadwerkelijk aan de slag had kunnen zijn! De heren van Terra Werk hebben het van dichtbij, vaak hoofdschuddend, meegemaakt. Dit kon anders, beseften ze een aantal jaren geleden. Daarom is er Terra Werk, een laagdrempelig uitzendbureau dat al tientallen werkgevers én –nemers toekomstperspectief heeft gegeven.

De formule van Terra Werk

Niets geen strak pak of een modern ingericht kantoor, de heren van Terra Werk spreken gewoonweg – onder het genot van een bakkie koffie – dezelfde taal als de mensen in het werkveld. Ze nemen graag het gehele sollicitatieproces uit handen waarbij ze veelal, voordat de werkgever überhaupt aan een nieuwe functie denkt, al de juiste kandidaat hebben gevonden. Het uitgebreide netwerk reikt ze hiermee letterlijk dag in, dag uit vacatures aan. Terra Werk is actief in de IT sector tot de bouw en biedt commerciële functies tot banen op het land aan.

 

Terra Werk | voor werkzoekers én werkgevers

Terra Werk is er niet alleen voor werkzoekers, maar ook voor werkgevers met oog voor talent en passie. Het uitzendbureau is continu op zoek naar partners waarmee het netwerk kan worden uitgebreid. Terra Werk neemt u de sollicitatieprocedure uit handen zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Interesse? Laat uw telefoonnummer achter op de website of neem contact op.

 

Inschrijven

Wilt u dat Terra Werk voor u op zoek gaat? Vul dan uw gegevens in op de website.

 

 

“Zonder Terra Werk was deze carrièreswitch me denk ik niet gelukt”

Henk Lugtenberg is al enige tijd aan het werk in de asbestsanering. Na een periode van werkloosheid stuitte hij op Terra Werk en ging, zonder enige verwachting, het gesprek aan. “Mijn CV draaide plotsklaps 180 graden. Sterker nog, als je me tien jaar geleden had verteld dat ik nu in de asbest zou werken dan had ik je voor gek verklaard”.  Na een medische keuring ging Henk als leerling aan het werk, inmiddels volgt hij een scholing tot deskundig toezichthouder. Belangrijker: hij staat elke morgen fluitend op. “Een ingang vinden in de asbestsanering is moeilijk, weet ik nu. Terra Werk draait echter al jaren in het wereldje mee. Binnen no-time was het geregeld!”

Met vriendelijke groet,

Joost Mulder

Terrawerk Visvliet