Ons station, “Waar is Visvliet”.

Via dorpsgenoot Janneke Slagter kregen we een bericht binnen dat zeker leuk is om te laten zien. 
Zo blijkt maar weer dat we als dorp wijd en zijd bekend zijn. Janneke kreeg een mailtje van een vriend uit Amsterdam, die een filmpje had gezien waar ons station in voorkwam. Zo kwam dit filmpje via Janneke bij ons binnen. 

Een film waar Bob den Uyl zijn verslag doet. Nu hebben we het al eens vaker gehad over het station en Bob den Uyl. Bob heeft een boek geschreven over een van zijn treinreizen, met op de kaft ons station, eigenlijk onze halteplaats, het station was toen al verdwenen.
In deze film is hij op ons station uitgestapt. Helaas zag hij Visvliet niet liggen. Wel heeft hij hier even gemijmerd over………
Voor ons een onbekende film, maar zeker de moeite waard om even een blik op te werpen. Visvliet in de eerste 2 minuten.
Voor de film hier klikken.