Ooievaar gezien in Grootegast!

Zoals jullie allen wel bekend heeft de Oranjevereniging een aantal ooievaars. Deze Ooievaars worden geplaatst bij dorpsgenoten waar een klein mensje is geboren. Ben je ook lid van de Oranjevereniging dan worden de ouders ook nog getrakteerd op een lekkernij. Het komt natuurlijk vaak voor de Ooievaar het op zijn gemak aankan. Soms maakt de Ooievaar dan een tripje buiten onze dorps grenzen. Zo is ze al op meerdere plaatsen gesignaleerd. Begin vorige maand is hij doorgevlogen naar Grootegast. Naar Lucie Boersema en Erik Venema. Zij zijn verblijd met de geboorte van zoon Pim. De trotse Opa en Oma Boersema hebben er voor gezorgd dat heel Grootegast kon weten dat er een zoontje was geboren, Zo werd de Ooievaar geplaatst, deze keer met blauwe strik. Wie weet zien we de Ooievaar straks op nog meer plaatsen in ons land.