Feestavond in het Bartoleshûs

Afgelopen zaterdagavond had het bestuur van vereniging Bartoleshûs een feestavond georganiseerd De zaal is voor de gelegenheid weer omgetoverd tot een uitgaansgelegenheid. Geen Hollandse avond maar, deze keer met band van die ook Engelstalige muziek goed kon vertolken. De partyband Sunshine uit regio Leek. Vier geweldige muzikanten die er wel een feestje van kunnen en willen maken. Ze mochten de spits afbijten. Om half negen ging de zaal open. Geleidelijk kwamen de feestgangers binnen. Rond negenen was waren er al een kleine vijftig mensen binnen en kon de band van start. Naast de Partyband Sunsine zouden ook Grute Geert, Henk Wijngaart en Peter van Dekken optreden. Maar Sunshine mocht de spits afbijten. In het begin moet de stemming er dan nog even inkomen. en dat deden ze goed. De eerst zanger die het podium mocht betreden was Grute Geert. Aangekondigd door presentator Peter Visser, die alle artiesten aan mocht kondigen. Ondertussen was de zaal al redelijk vol gelopen. Ondanks dat er ruim honderd kaarten in de voorverkoop waren verkocht, was er ook een goede toestroom van bezoekers die ter plaatse nog een kaartje moesten kopen. De zaal was goed gevuld toen Grute Geert zijn nummers ter gehore bracht en hier een feestje van maakte. Na Grute Geert was het wederom de Sunshine die de gezelligheid er in hield. Henk Wijngaard was de volgende die een optreden gaf, ook Henk kreeg het publiek mee om er een feestje van te maken. Opvallend was toch echt de vele fans die Henk hier had, zeker niet alleen de ouderen onder ons, ook vele jongeren die zijn liedjes uit volle borst mee kunnen zingen. Na Henk was het Sunshine die zich weer mocht laten horen. De band kon helemaal los, en uiteraard het publiek ook. Om half een was het de beurt aan Peter van Dekken, voor Peter een thuis wedstrijd, Peter doet geregeld Visvliet aan om van een feestje een feestje te maken. Zo ook nu weer. Een grote variatie aan muziek. Na Peter was het laatste uurtje voor sunshine, die er tot op de laatste minuut de stemming er in hielden.
De organisatie kan dan ook terug kijken op een geweldige avond. Op naar de volgende feestavond.

Naar de foto’s