Stichting Visvliet Digitaal

 

Het is een feit Stichting Visvliet digitaal is opgericht. Hiervoor moesten we een aantal zaken regelen, zo moet er een bestuur komen.  Deze hebben we gevonden in de oprichters van de website en de redactie.

Het bestuur ziet er als volgt uit.  Raoul Wiersma: voorzitter, Theun de Wit: secretaris, Wieke Bosscha-Meijer: penningmeester, Jan Gutman: bestuurder.
We zijn door Notaris Smit uit Zuidhorn geweldig geholpen, dit door ons kosteloos te helpen en ons in te schrijven.

logo Visvliet digitaal 2Stichting Visvliet digitaal houd zich op dit moment alleen bezig met de website visvliet.com

We doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden.

Dit lukt ons aardig. Al zouden we een beetje meer input van uit het dorp toch wel waarderen.

Niet dat we het zelf een bezwaar vinden om te schrijven, maar het is voor ons onmogelijk om overal bij te zijn.
Dit geld ook voor de agenda, mocht je iets hebben wat je op de agenda wilt hebben, schroom niet om ons een mailtje te sturen.

Tegenwoordig hebben we ook een eigen facebook site www.facebook.com/visvliet-zuidhorn
Nu hebben we meerdere facebooksites ook op onze site staan. Dit zijn onder andere Eise Eisinga en Visvliet wetenswaardigheden. Deze laatste is een privé site van Popke. Daar deze wel mooi in ons beeld paste hebben we ook deze toegevoegd. Visvliet wetenswaardigheden heeft bekend gemaakt te willen stoppen, ook dit is op eigen initiatief.

Voor wat betreft Stichting Eise Eisinga, die heeft besloten om niet een eigen site te beheren maar zich in te voegen in onze site.
Dit geld ook voor de Oranjevereniging. De Oranjevereniging heeft al een aantal jaren een eigen site, met natuurlijk de nodige kosten. Naast de kosten neemt ook het beheer hiervan veel werk met zich mee. De Oranjevereniging heeft dan ook besloten om de host niet te verlengen maar om zich ook bij ons in te voegen.
Naast het feit dat deze verenigingen een gedeelte van de kosten op zich nemen, hebben ze de mogelijkheid om hun eigen gedeelte in te vullen. Ook staan ze in de menubalk.

Beide verenigingen hebben/ willen een eigen facebookpagina, ook die zullen/ zijn gekoppeld worden aan deze site.
Een eigen site en een stichting nemen natuurlijk kosten met zich mee. De visvlieter bedrijven die op deze site staan dragen bij aan deze kosten. Dit geld ook voor de Stichting Eise Eisinga droomtocht en de Oranjevereniging. Verder is het mogelijk om een advertentie te plaatsen. Mocht je dat willen, laat het ons weten.
Mocht u denken, dit initiatief wil ik steunen ,
dat kan ons rek nr. is: NL90 RABO 0309 3905 08