‘Licht’ in de duisternis

Het einde van het jaar 2015 nadert. Weer een jaar om af te sluiten.  Om vooruit te kijken, soms even achterom, maar toch vooruit, dat is dan het belangrijkste.
Doet denken aan een gezegde: Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag. Nog een week en dan is het Kerst, een paar dagen later oud en nieuw.
Zo een wandeling door het dorp, bedachten we, dat we als dorp toch best wel een beetje uitbundiger mogen zijn met versieringen.
Maar als je goed kijkt, is een ieder er wel mee bezig. Misschien toch een keer de moeite waard om een rondje te maken, het zijn de kleine dingen die het doen.20151215_164513

Wel moet het even gezegd worden, de etalage van het Archief ziet er altijd schitterend uit, altijd aangepast aan de tijd van het jaar of een thema in het dorp. Zo rond 5 december Sinterklaas en nu helemaal in gericht in kerst stijl.

Wij hebben voor jullie een kleine compilatie gemaakt. Mocht je nu weer een rondje dorp doen kijk je er misschien wel heel anders tegen aan.

Niet alleen met licht is mooi, ook zonder verlichting, doet de kerst versiering wat. Ook die hebben we er bij de foto’s bij geplaatst.

naar foto’s ‘licht’ in de duisternis
Dus heb je leuke versiering, en je staat er niet bij, doe ons een foto.