Bella’s Beautysalon

Hallo! Mijn naam is Bella. Misschien zijn jullie het al tegengekomen op Facebook. Maar ik heb een schoonheidssalon in Visvliet. Werken in een schoonheidssalon doe ik al heel erg lang. Vind het zo mooi om te doen. Ik heb de spulletjes toch. Dus ik ben na mijn pensionering hier ook mooi mee doorgegaan. En in Visvliet heb ik mooi de ruimte voor diverse behandelkamers. Misschien een beetje gedateerd. Maar wel volledig en goed.

Ik heb een leuke klantenkring. Maar meer mensen zijn natuurlijk hartelijk welkom! Neem dan even telefonisch contact met mij op. Ik vind het fijn om goed voor mijn klanten te zorgen. Een kopje thee (in verschillende soorten) heb ik dan ook altijd voor je klaar staan. Natuurlijk ben ik altijd in mijn salon. Maar vaak kun je mij ook met een stagiair treffen. Die leer ik natuurlijk alle kneepjes van het vak. En natuurlijk tref je bij mij de leukste stagiairs!

Natuurlijk heb ik hier jaren geleden een prima opleiding voor gevolgd. Ik was één van de eersten in Nederland, jaja! Daarna heb ik door het hele land gewerkt. Eerst bij anderen en later met mijn eigen schoonheidssalon. Omdat ik altijd alleen heb gewerkt, weet ik prima wat mijn klanten willen. Dat is natuurlijk ook van één mijn pluspunten. En ook niet onbelangrijk: je bent bij mij altijd voordelig uit! Zo kun je voordelig gebruik maken van mijn jarenlange ervaring. En ik heb natuurlijk ook de opkomst meegemaakt van de oosterse technieken in de schoonheidsbehandelingen. Deze zijn tegenwoordig heel belangrijk. Ying en Yang hè. Alles moet in evenwicht zijn.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei behandelingen. Zelfs voor (modder)baden, sauna of zonnebank. Mijn spulletjes zijn misschien wat ouder, maar nog altijd perfect voor een behandeling op maat. Maar ook de meer persoonlijke verzorging als gezichtsmaskers en waxen (pijnloos, echt waar!) zijn goed mogelijk hoor. Ik ga natuurlijk wel met de tijd mee daarmee. Alle modellen zijn mogelijk!

Ik hoop nog lang voor de mensen in Visvliet bezig te zijn.

Geef een reactie