Nieuw Rijschool RIDE

We zijn maar een klein dorp, maar in sommige dingen toch best wel groots. Als je naar de bedrijven die ons dorp rijk is kijkt, kunnen we rustig zeggen dat we het als dorp niet slecht doen. We hebben er dan ook weer een nieuw bedrijf bij. De eigenares woont weliswaar niet helemaal in het dorp, maar wel vlakbij.

Net even over de Friese brug is Hendrica Bakker komen wonen. Hendrica is dit voorjaar getrouwd met Bas Riemersma en ze wonen nu samen in het huis naast Enno en mevrouw Riemersma.
Hendrica is gestart met een Rijschool genaamd Ride. Dit is uit te spreken in meerdere variaties. Die keus laat ze aan een ieder zelf.  Je kunt bij Ride terecht voor rijlessen, om je rijbewijs te behalen, maar je kunt bij haar ook een opfriscursus volgen.  Dit wordt vaak gedaan door ouderen die niet meer zo vaak achter het stuur zitten.
Zo zie je maar, je hoeft het niet ver te zoeken. Je kunt nu ook in eigen dorp terecht om je rijbewijs te halen.  Wil je meer info, je kunt altijd even informeren.

Hendrica Riemersma-Bakker
Friesestraatweg 6
9851 TB Burum
Mob.: 06 55 16 15 13
www.RIDE.frl
Hendricabakker@gmail.com

Geef een reactie

Please follow and like us: