Het nieuwe boek van Jan Boonstra

Jan Boonstra heeft in de afgelopen jaren al een aantal boeken geschreven over zijn vakanties naar het buitenland. Het gaat bij Jan en Jenny om vakanties waar men wat ziet van de bevolking; ziet hoe de bevolking daar leeft. Bij voorkeur niet naar plekken die worden platgelopen door toeristen. Zijn nieuwste boek “De brommer met bami” gaat over hun reis naar Indonesië, Sumatra, Java en Bali, waar ze al weer een kleine tien jaar geleden geweest zijn. Jan probeert in zijn boeken een kijkje te geven in hun vakantie, hoe zij die beleven. Geschreven met een komische noot. Zo krijgt de lezer een beeld van hoe Jan en Jenny tegen hun reizen aankijken.

Zaterdag 23 februari was de kennismaking met zijn nieuwste boek in het Heirhuys. Rond vier uur stonden de eerste gasten al te wachten op een boek met de handtekening van de schrijver. De gasten werden aangenaam verrast met koffie en een stuk spekkoek, een recept uit de Indische keuken. Uiteraard vertelde Jan verhalen over zijn vakantie in Indonesie, Sumatra, Java en Bali. 

 

Het eerste gesigneerde exemplaar werd gekocht door Raoul Wiersma. Voor mensen die ook een boek willen kopen; hij is te verkrijgen bij het Heirhuys.

Bestellen kan via: info@heirhuys.nl

Hier zijn ook de andere boeken van Jan Boonstra te verkrijgen. Meer informatie over de boeken die Jan heeft geschreven zijn te vinden op http://www.wiweb.nl/

Geef een reactie

Please follow and like us: