Poppentheater in het Heirhuys

Op 27 december was het poppentheater “Drie in de kast” te gast in het Heirhuys, Visvliet.
De kinderen van alle leeftijden hadden er zin in.Vooraf genoten we van een kop koffie/thee of een bekertje ranja om dan te gaan luisteren naar een verrassende en interactieve theatervoorstelling. 

Johanneke speelde Rosy’s Animal Christmas in het Engels en zong Engelse liedjes. Het verhaal was goed te volgen ook als je min of meer geen Engels verstaat, want de voorstelling is juist bedoelt om kinderen op een leuke manier Engels bij te brengen. Op speelderwijs leren de kinderen de Engelse taal en genoten van de voorstelling.

Jojanneke was een week eerder tijdens de open Coffee in het Heirhuys en werd gelijk enthousiast om ook een het poppentheater te spelen. Het was een genoeglijke bijeenkomst waar oud en jong zich amuseerden over het spel en de reacties van de kinderen.

Een mooie invullen van de derde kerstdag.  

Geef een reactie

Please follow and like us: