Stamppot in de Auberge,

Maandagavond, kerstavond konden we weer stamppot eten in de Auberge. De nieuwe uitbaters proberen de Auberge weer goed op de kaart te zetten. Deze avond is dat dan ook meer dan gelukt. Een kleine twintigtal mensen hadden zich opgegeven voor dit eten. Twintig was in eerste instantie het minimum, toch hebben ze gekozen om het buffet door te laten gaan ook als het aantal gasten minder was dan twintig.
Rond half zes werden de gasten verwacht. Na een drankje stond het stamppot buffet voor een ieder klaar. Er kon gekozen worden uit drie soorten; boerenkool, hutspot en zuurkoolstamppot, uiteraard voor een iedere de mogelijkheid om het eten te voorzien van spekjes, worst en/of een speklap. Liefhebbers konden ook hun stamppot nog verrijken met piccalilly en /of augurken. We kunnen jullie verzekeren dat wij en de overige gasten heerlijk gegeten hebben. Voor sommige gasten was een bord meer dan voldoende, anderen liepen nog een keer langs het buffet. Onze tafel had gekozen om alle drie soorten te proberen. Na de stamppot 
was er voor een ieder een toetje, een soort van speculaas mousse met hierop een speculaas. Voor de kleintjes onder de gasten was er een kindermousse.  De gasten die ons vergezellen hadden nog geen van allen bij de huidige uitbaters gegeten. We kunnen jullie verzekeren dat het ons uitstekend heeft gesmaakt en dat we zeker nog een keer langs gaan om ons nogmaals te laten verwennen.
Het stamppot buffet voor een komende kerstavond kunnen we jullie zeker aanraden. We hopen dan ook dat we als dorp volgend jaar weer de kans krijgen om dan weer te genieten. Van de uitbaters hebben we begrepen dat ook voor hun dit zeker voor herhaling vatbaar is om dit nog eens met andere lekkernijen uit te proberen.  

Geef een reactie

Please follow and like us: