Visvliet aanwezig op Let’s Gro

Op donderdag 1 november is Visvliet aanwezig op het Let’s Gro festival in zaal Balk in Zuidhorn. Een evenement voor mensen die iets in hun eigen omgeving willen gaan doen. Éen van de aanwezige partijen op het evenement is huiskamerwinkel Het Heirhuys. Zij komen tijdens het evenement in o.a. het inspirerende verhaal van de oprichting van het Heirhuys vertellen. 

Het verhaal van het Heirhuys was de aanleiding maar eigenlijk gaat het over alle activiteiten in Visvliet. Bijvoorbeeld  de kerk, ijsbaanvereniging, toneel- en oranjevereniging, kinderspeelweek, beachvolleyball, motortoertocht, droomtocht en alle andere activiteiten in ons mooie Visvliet. hoe  we dat als kleine gemeenschap voor elkaar krijgen.  In opdracht van de gemeente Zuidhorn is er een promotieclip voor Let’s Gro gemaakt door Jard Rusticus. Het was de bedoeling om het dorp in volle breedte te laten zien alleen de maker kreeg dat door de beperkte tijd niet echt allemaal in een paar minuten geperst. 2 mooi voorbeelden voor bezoekers van het dorp komen wel aan bod: de droomtocht en Het Archief / Oudheidkamer.

Het doel van het festival is om ook andere dorpen en mensen op te roepen in actie te komen als je iets wilt veranderen of ondernemen.

Geef een reactie

Please follow and like us: