Burendag “Stationsweg”

Het is zaterdag 22 september, en dus burendag. Dit betekent voor de Stationsweg dat er traditioneel, door het bestuur van de buurtvereniging, een straatontbijt is georganiseerd. De kleurrijke uitnodigingskaarten zijn bij de leden bezorgt, met vermelding van de locatie, deze keer in de tuin van de familie Frik, op Stationsweg 9, en de tijd, vanaf half tien tot half twaalf.

De tafels op de veranda zijn voorzien van alles wat men zich bij een ontbijt maar voor kan stellen. Leden, die wegens ziekte of gebreken niet aanwezig kunnen zijn, worden thuis verrast met een verzorgd ontbijt.

In een gezellige sfeer, waarin ook kennis wordt gemaakt met de nieuwe bewoners van Stationsweg 10 B, wordt iedereen verzadigd van het voedzame uitgestalde eten en drinken.

Voldaan keert een ieder huiswaarts, met dank aan het organiserend bestuur,

en een “tot ziens” voor burendag 2019.

De ereleden van Haringhuizen 13.

Geef een reactie

Please follow and like us:
error