Moedig de Zijspanners aan tijdens de 29e Sintma-run!

De Sintma-run is een spectaculaire colonne van 60 zijspancombinaties die in hun ‘bakkie’ een deelnemer meenemen met een verstandelijke beperking.

De zijspanners komen uit heel Nederland naar Tolbert om de bewoners van Sintmaheerdt een bijzondere dag te verzorgen. De woonlocatie Sintmaheerdt is onderdeel van De Zijlen die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

 

De Sintma-run wordt ondersteund door de politie, verkeersregelaars en zal plaatsvinden op  zaterdag 29 september. Alle zijspancombinaties met deelnemers vertrekken om 10.15 uur vanaf locatie Sintmaheerdt, Spant 1 in Tolbert. Via een prachtige route gaan ze naar Garnwerd aan Zee in Garnwerd. De stoet is heel bijzonder om naar te kijken! De deelnemers vinden het geweldig als ze worden toegejuicht langs de route. Komt u ook kijken? Wellicht komen de zijspannen bij u door de straat.

Heenreis

Nuis, Oldekerk/Niekerk, Oosterzand, Westerzand, Lutjegast,
Visvliet, motoren komen binnen over de stationsweg en rijden dan door naar de heirweg richting Grijpskerk,
Pieterzijl, Kommerzijl, Den Ham, Ezinge, Feerwerd.

Terugreis

Steenstil, Aduarder Voorwerk, Aduard, Frasumer Voorweg, Feerwerd, Aduarderzijl, Ezinge, Saaksum, Oldehove, Enumatil, Noordhorn, Zuidhorn.

Voor de exacte route kunt u kijken op www.sintmarun.nl

Geef een reactie

Please follow and like us: