TKP fietstocht groningen

Afgelopen zondag 9 september werd de TKP tocht gefietst

In totaal waren er 5 verschillende afstanden . 330, 160, 110, 80 en 37,5 kilometer. Op de kortste afstand na hadden alle fietsers een verplichte stop in Visvliet. Op het sport veld was er een post van de organisatie waar de deelnemers naast een stempel ook fruit en een koek kon krijgen. En hun band konden laten repareren.  Bij het bartolushuis konden de fietsers  tegen betaling een kop soep een bakje koffie of een broodje halen.

 

In het begin liep het nog niet zon storm maar toen tussen 12 en 1 er heel veel fietsers waren die toch wel wat honger begonnen te krijgen was het een gezellige drukte bij het bartolushuis. Rond 3 uur zou de post van visvliet sluiten en toen was het grootste gedeelte van de fietsers ook al aan het laatste stuk begonnen. Tijdens het opruimen kwamen er toch een paar achter geraakte fietsers langs en die hebben natuurlijk ook nog een bakje soep en broodje kunnen krijgen.

Al met al een geslaagde dag.

 

Geef een reactie

Please follow and like us: