( Her)Opening Auberge

Noem Visvliet en heel veel mensen noemen ook Auberge. Het restaurant dat een paar jaar geleden mensen van heinde en ver aantrok. Het was dan ook een triest gezicht dat het restaurant een paar jaar leeg heeft gestaan. Daar is nu een eind aan gekomen want op 8 september was de feestelijke opening van Auberge.

De familie Mulder, Jans, Joyce en dochter Evy hadden een flyer door het dorp verspreid met de uitnodiging voor de feestelijke opening van Auberge. Zaterdag avond hebben de gasten waaronder veel dorpsgenoten het glas geheven met de nieuwe uitbaters. Echte waaghalzen konden zich bekwamen in het Salsa dansen , taart decoreren of cupcakes maken.
Gelijk de dag er na konden gasten gebruik maken van de kennismaking met de keuken een 3 gangen menu. Ook daar waren weer veel dorpsgenoten te gast. Het is toch een luxe om heerlijk met elkaar te eten en dan te voet naar huis huis te gaan. We hopen dat de familie Mulder ons nog vaak en lang zo’n uitstapje in eigen dorp kan bieden
Geef een reactie

Please follow and like us: