Bruiloft in de Hervormde kerk

Het is alweer een tijdje geleden, toch vinden we het geweldig dat we er melding van mogen maken.
Het was 30 juni 2018 dat Perry Nauta en Fernanne Riemersma getrouwd zijn in Visvliet, op onze vraag of wij er wat van op de site mogen was geen probleem. Ze zouden ons ook wat foto’s sturen. Nu moest er even worden gewacht op de foto’s, maar ook die zijn ondertussen bij ons binnen gekomen.

Op 30 juni j.l. zijn wij, Perry Nauta en Fernanne Riemersma getrouwd zijn in Visvliet! Fernanne’s familie is afkomstig uit Visvliet en haar oma heeft hier een prachtige camping, Camping ‘de twee provinciën’. Dus toen er moest worden gezocht naar een trouwlocatie, was dit een eenvoudige beslissing.
Voor de wet zijn ze al eerder getrouwd, voor de kerk echter wilden ze een speciale locatie. Daar het feest op de camping was, was uiteraard de hervormde kerk een uitgesproken locatie voor de dienst. Voor de plaatselijke commissie van de kerk ook weer een geweldige opsteker.

30 juni begon het officiële gedeelte van de dag dan ook met de trouwdienst in de kerk in Visvliet. De locatie van de kerk was perfect en hij was precies groot genoeg voor het gezelschap. Na een prachtige dienst met een bomvolle kerk, ging de stoet lopend naar de camping. Hier hebben wij met onze genodigden een feest en diner gehad, wat mede door het prachtige weer een groot succes is geworden!

Mocht je dus een trouw locatie zoeken, denk dan ook aan de hervormde kerk. Dit kan voor zowel de kerkelijk inzegening, zoals hierboven beschreven, maar ook kan en is de kerk al gebruikt als gemeentelijke trouwlocatie.
meer info over de locatie: pl.comm. Stichting Groninger Kerken 

Geef een reactie

Please follow and like us: