Kruising Hesseweg N355 op de schop

Vanaf 3 september is de kruising N355, Friesestraatweg en Hesseweg volledig afgesloten voor alle verkeerd. In opdracht van de provincie zal de kruising worden aangepakt. De grootste veranderingen zijn dat er een vluchtheuvel in zal komen en hierdoor de uitvoegstrook naar de afslagen vervalt. De oversteek voor fietsers duidelijker en veiliger worden gemaakt, dit mede doordat er een vluchtheuvel in de weg komt. Fietsers zullen door deze vluchtheuvel de oversteek in twee keer kunnen maken. De provincie wil de weg veiliger maken en door deze maatregelen zal bij afslaand verkeer ook de achterliggende automobilist moeten remmen. Hierdoor hoopt de provincie dat er langzamer/ veiliger wordt gereden op dit soort wegen. Ook zal de weg over ongeveer een kilometer opnieuw worden geasfalteerd.

De planning is dat de weg afgesloten zal zijn van 3 september tot 14 september. Je wordt via borden omgeleid.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door de firma Schagen Infra.
Voor vragen over de werkzaamheden kan je contact opnemen uitvoerder Kevin Beuving via k.beuving@schageninfra.nl en 06 51 52 67 44 of met Bert Kamphuis via b.kamphuis@schageninfra.nl en 06 51 42 49 83.

 

Geef een reactie

Please follow and like us: