Beachvolleybal Visvliet 23 juni 2018

Voor het 3e opeenvolgende jaar werd het “beachvolleybaltoernooi  Visvliet”georganiseerd. Er was 15 m3 zand aangebracht, wat het spelen weliswaar wat zwaarder maakte, maar het neerkomen na een duik wat aangenamer. Ook dit jaar was het weer een groot succes! We hebben ontzettend geluk gehad met het weer, gezien de voorspellingen en af en toe kwam zelfs het zonnetje er bij. Dit jaar waren er 7 teams die zich hadden ingeschreven, te weten:

Team 1 : BAYWATCH
Team 2 : Zandhappers
Team 3 : Volleybalrs
Team 4 : Zijlstra & aanhang
Team 5 : Uit & Thuis
Team 6 : De Bylies
Team 7 : Bad hair day

Het was een sportief toernooi en de teams waren aan elkaar gewaagd. Eerst werden de voorrondes gespeeld.
Alle teams hebben tegen elkaar gespeeld en uiteindelijk gingen de 4 beste teams door naar de halve finales, dit waren : 1) De Bylies, 2) Zijlstra & aanhang, 3)  BAYWATCH en 4) Volleybalrs. In de halve finales speelden De Bylies tegen BAYWATCH en Zijlstra & aanhang tegen de Volleybalrs. Uiteindelijk gingen BAYWATCH & Volleybalrs door naar de finale. De Bylies speelden tegen Zijlstra & aanhang om de 3 / 4 plek.
Toen deze wedstrijd gespeeld was begonnen we aan de finale. Het was een spannende strijd, de teams wisten het elkaar moeilijk te maken en er werd echt gestreden. Na een setstand van 1-1 begonnen ze aan de beslissende laatste set. De Volleybalrs wisten BAYWATCH te verslaan in de laatste set en hebben dit toernooi gewonnen!
De eindstand van dit toernooi is geworden :

1. Volleybalrs.

2. BAYWATCH.

3. De Bylies.

 

 

De prijswinnaars kregen een taart en een trofee.
Na het toernooi werd de barbecue ontstoken en werd er gezellig nagezeten.

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad en vonden het een geslaagd toernooi.
Meer foto’s

Geef een reactie

Please follow and like us: