Een nieuw speel toestel.

Het is de meesten vast wel opgevallen, wij hebben in elk geval al vele ouders met kinderen gezien die er vrolijk gebruik van hebben gemaakt. Het nieuwe speeltoestel op het speeltrein naast het sportveld. Bij het Plaatselijk Belang was de vraag binnen gekomen of er niet een speeltoestel kon komen voor de
jongere kinderen op het speelveld.
Uiteraard wil het Plaatselijk belang hier energie in steken. Na overleg met de gemeente mocht er een nieuw speeltoestel worden uitgezocht, wel   was de voorwaarde dat er een speeltoestel moest verdwijnen. Het aantal speeltoestellen hangt af van het aantal inwoners, er zal onherroepelijk een formule aan hangen, maar die is bij ons niet bekend.

Op de jaarlijkse leden vergadering van het Plaatselijk konden de aanwezige leden een  keuze maken uit vier speeltoestellen, er is toen gekozen voor het geplaatste speeltoestel. Zeker voor de jongere jeugd een mooie aanwinst. Zoals eerder gemeld er moest een speeltoestel wijken, dit is de tol geworden. Helaas hebben wij hier afscheid van moeten nemen, toch denken wij dat er een mooi toestel voor terug is gekomen.
Veel speel plezier!!

Geef een reactie

Please follow and like us: