Bomen snoeien bij de volkstuinen.

Het is alweer even geleden, maar toch vonden we dat er melding van gemaakt moest worden. Het Plaatselijk belang maakt zich hard voor de dingen die hier spelen in het dorp. Eén daarvan is het groen onderhoud in ons dorp.  Nu weten we niet of we als dorp echt mogen klagen, wel doen we dat. Het Plaatselijk Belang meld dan ook regelmatig dat het groen bij ons wel wat meer prioriteit zou mogen krijgen. We kunnen rustig stellen dat het PB een goed contact heeft met de gemeente, dat  er ook wel gesnapt wordt dat niet alle dingen die gewenst zijn worden verwezenlijkt. Een van de grote klachten was het dode hout in de bomen bij de volkstuinen.  Na een overleg is besloten dat het dode hout er uitgezaagd zou worden. Nu is dit meestal een klusje voor de herfst. Toch is er door gemeente voor gekozen om in elk geval het merendeel van het dode hout uit de bomen te zagen. Op vrijdag 8 juni 2018. Was het zover twee boomklimmers waren druk bezig om het dode hout te verwijderen. Diverse dode takken werden verwijderd. Na een dikke ochtend snoeien was het klusje voor zover mogelijk geklaard. Wel werd ons verzekerd dat de bomen nog een snoeibeurt nodig hadden, dit zou dan ook gebeuren in de komende herfst. We houden u op de hoogte.

Geef een reactie

Please follow and like us: