BBQ Oranje vereniging

Het was een mooie zaterdag…niet te warm niet koud. en het was weer de tijd voor de jaarlijkse barbecue van de oranje vereniging.

Het was dit weekend een druk weekend voor de Oranjevereniging, want naast de jaarlijkse barbecue hadden ze ook de catering bij de het feest van het 150 jarig bestaan van de molen      .

zo werd er vrijdag al begonnen met het opbouwen, zeker met dank aan de partners van de bestuursleden. Zo was er op het sportveld al weer heel wat werk verzet. Zaterdag werden de laatste voorbereidingen getroffen. zo werd er ook op het terrein van de molen al het een en ander klaargezet.

Vanaf 18:00 stonden de bbq’s klaar en kon er worden aangevallen. Ook voor de kleinen onder ons  was er vertier, een springkussen en grote blokken om mee te bouwen. Dit jaar was er ook weer een spijkerblok (beschikbaar gesteld door Popke Wilpstra) hier konden de klussers uit het dorp maar zeker ook de gewone man/ vrouw hun hamer krachten tonen. Traditie getrouw was er de schiettent met elk uur een winnaar, een maal is de uurprijs gewonnen door een dame Evelien Verboom, verder waren het Wilco Mulder en Erik die de eerste prijs meerdere malen in de wacht sleepte. De heren waren gewaagd aan elkaar, want het kwam meerdere keren tot een schoot out en moest er nog een keer worden geschoten tegen elkaar.

Rond half 8 was het lekker druk werd de kids waren aan het springen of aan het bouwen en de beide barbecue’s lagen vol met vlees.

We konden allemaal kennis maken met enkele nieuwe inwoners, zo ook fam. Mulder die de Auberge weer op de kaart gaan zetten, hierover later meer. Al met al weer een mooie gezellige avond waar oud en jong zich heeft vermaakt.

Naar de foto’s

Geef een reactie

Please follow and like us: