Selfiewedstrijd ‘Wij zijn Westerkwartier’

Het Westerkwartier, dat is niet alleen de gemeente, maar zijn we samen en dat willen we ook laten zien in de uitingen van de nieuwe gemeente. Daarom vragen we inwoners om selfies te maken in het Westerkwartier en met ons te delen. De meest originele, treffende of mooie selfies verwerken we in een aantal communicatiemiddelen met de nieuwe huisstijl. Onder alle inzenders verloten we drie pakketten met streekproducten.

Meedoen?
Foto’s kan men tot en met 31 augustus 2018 insturen via communicatie@westerkwartier.nl. Graag hierbij de namen van de personen op de foto én de locatie waar de foto gemaakt is vermelden. Lees de actievoorwaarden die van toepassing zijn op de selfiewedstrijd op de website.

Gemeente Westerkwartier
Op 1 januari 2019 start de nieuwe gemeente Westerkwartier. Deze gemeente ontstaat uit de huidige vier gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn en het deel Middag-Humsterland van de huidige gemeente Winsum.  De nieuwe gemeente heeft 41 kernen, ruim 62.000 inwoners en een oppervlakte van 37.000 hectare.

Geef een reactie

Please follow and like us: