Stoep, schuur en garage-verkoop

IN VISVLIET OP ZATERDAG 26 MEI A.S.

Na twee vorige edities die zeer succesvol waren wil ik dit graag weer organiseren. Iedereen die iets wil verkopen, zijn of haar hobby wil demonstreren o.i.d. krijgt de gelegenheid om dit gezamenlijk te doen op deze dag. Het is de bedoeling dat alle deelnemers hun schuur, garage etc. kunnen openstellen. Er zal weer een flyer worden gemaakt met een plattegrond van Visvliet en een lijst van alle deelnemers met de adressen. Om de p.r. te kunnen bekostigen vraag ik van de deelnemers een kleine vergoeding zodat we samen de kosten kunnen delen. Ook wil ik aan iedereen vragen om zoveel mogelijk reclame te maken voor dit Visvlieter evenement. Er worden ook advertenties in een aantal regionale kranten geplaatst. Ik hoop weer op een grote deelname, mooi weer en een gezellige dag. Wil je meer informatie? Je kunt altijd contact met mij opnemen (tel. 0594-249268/06-15168073).  Laten we er met elkaar weer een succes van maken!

Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Kosten: € 2,00 per deelnemer

Opgave via telefoon of emailadres aveenstrasteursma@ziggo.nl (graag voor zaterdag 19 mei)

Met vriendelijke groet, Albertha Veenstra

Geef een reactie

Please follow and like us: