Welkom in Visvliet.

Het Plaatselijk Belang heeft besloten dat het goed zou zijn als er een vaste plaats zou komen waar we de aankondigingenborden kunnen ophangen, en we denken dan aan borden van de Rommelmarkt en de Sinter kerst markt enz. Zo is er besloten om een paal te maken waar borden onder gehangen kunnen worden. Deze kan je dan weer vastzetten met bouten.

Om er voor te zorgen dat elk bord bevestigd kan worden is er gekozen voor een schuifsysteem. Boven zit een vaste beugel waar een bord in kan, de onderste beugel is te verschuiven. Je hangt het bord er in, brengt de onderste beugel omhoog en zet deze vast. Het bord kan extra geborgd worden door deze te klemmen in de beugels.

De eerste paal staat langs de Stationsweg ter hoogte van de wegversmalling. We willen ook aan de andere twee zijden van het dorp soortgelijke palen plaatsen. Wel is het de bedoeling om er verschil in grootte in aan te brengen. We willen als Plaatselijk Belang nog één plaatsen bij de afslag Heirweg/ N355 en eentje bij de Friese Brug. Voordat we dit doen zullen we eerst de financiering voor de palen rond moeten hebben. Het bedrijf “De Wit IJzerwerken” heeft de eerste paal gemaakt en wil de andere twee ook wel maken, wel moeten de materiaal- en verzink kosten worden betaald. De eerst paal is voor rekening van het Plaatselijk Belang. Voor de andere palen zijn we nog op zoek naar financiële middelen om ze te kunnen bekostigen. Mocht je als vereniging, bedrijf of particulier dit een leuk initiatief vinden en hieraan mee willen financieren, zou dat fantastisch zijn. We hopen dan ook dat we dit jaar de andere twee palen ook nog kunnen realiseren, maar dit is uiteraard afhankelijk van de financiële middelen.
Voor meer info: plaatselijkbelangvisvliet@gmail.com

Geef een reactie

Please follow and like us: