Beweging in de Droomtocht: ideeën gevraagd!

Ondanks dat er voor het oog niet zo veel gebeurt, zijn we achter de schermen wel druk bezig.
We proberen daarover het dorp zoveel mogelijk te informeren, we hopen dan ook dat we goed gevolgd worden.

Over het bankje hoeven we het nu niet te hebben, dat staat er en wij zijn er heel tevreden over. De samenwerking met veel dorpsgenoten heeft ons goed gedaan. Wij hopen nu weer een beroep op jullie te doen.

Wij zijn momenteel met meerdere objecten bezig en we willen graag even de projecten doorlopen.
De zonnewijzer op Haringhuizen: dit object zal worden uitgevoerd door Firma Oosterhof Holman.
Ze hadden eigenlijk al los gemoeten, maar helaas laat de hoeveelheid regen het niet toe. Maar zodra de grond een beetje gedroogd is zal Oosterhof Holman beginnen met de uitvoering.

Ook het project van de Stationsweg vordert gestaag. We hebben de plannen rond, wachten nog of het object zoals het bedoeld is uitgevoerd kan worden, Hierover zullen we binnenkort met de buurt aldaar om de tafel om de ideeën te bespreken.

Wat betreft de stapstenen langs de Heirweg: de eerste twee stenen liggen er, we hopen er dit jaar een kleine tiental bij te leggen.

Voor 2018 hebben wij de Droomtocht aangemeld voor Kern met Pit met als doelstelling om in 2018 twee objecten te ontwerpen, uit te voeren en te plaatsen. Het eerste object is de uitbeelding van de zons- en maansverduistering en de halve maan op het Kerkenpaadje. Dit object zal door het bestuur zelf worden uitgevoerd.

Voor het tweede object hebben wij de hulp nodig van de dorpsgenoten. Het betreft het object wiskundige raadsels bij De Opslag. Het plan is om daar in een frame van 2 bij 1 meter waar je doorheen kunt kijken. De vraag is dan: hoeveel vierkanten zie je hier.

Dit is maar een idee. Misschien hebben jullie veel leukere ideeën. Hierbij dan ook de vraag om ideeën aan te leveren.
Mocht je hier meer van willen weten, ideeën willen aandragen of een andere opmerking plaatsen, laat het ons weten.
Dat kan via mail: eise.eisinga.visvliet@gmail.com maar natuurlijk ook persoonlijk. Hilly Gorter, Theo Hut, Janny Hilberts en Theun de Wit.

Geef een reactie

Please follow and like us: