Sinter- Kerst-markt

full34918632De Oranjevereniging wil op 19 november 2016 een sinterklaas en kerstmarkt houden.

Locatie zal zijn in het Bartoleshûs.

We proberen er een gevarieerde markt van te maken, waarin je niet alleen spullen kunt kopen, maar er zullen ook stands zijn waar men laat zien hoe het aangebodene wordt gemaakt.

Uiteraard zijn we nog op zoek naar standhouders. Mocht je zelf een standplaats willen dat kan, er zijn geen kosten aan een standplaats verbonden.

Wel zijn er een aantal voorwaarden. Het is geen rommelmarkt. Het is de bedoeling dat er nieuwe en/ of zelfgemaakte spullen worden aangeboden.

kerstmarktoldenburgOok mensen die hun hobby willen promoten zijn welkom.

Voor de inwendige mens zullen wij zelf als Oranjevereniging zorg dragen, denk daarbij aan braadworst met bijlage, poffertjes en uiteraard snert.

De markt zal zijn van 16:00 uur tot 20:00.

.

.

.

Daarna zal de kantine open blijven.
img-20161021-wa0009-2Door het Bartoleshûs is er live muziek geregeld met een duo uit allround Partyband SmildegerRoet, Kleintje SmildegerRoet. 

Er is bijna geen (dorps) feest, waar  SmildegerRoet de afgelopen jaren niet heeft gespeeld . En het maakt de bandleden ook niet uit waar ze spelen. Of dat nou in een bruisende feesttent is, op een intieme bruiloft of in een gezellig café.

Overal waar deze partyband komt hebben ze maar een doel voor ogen. ‘Samen met het publiek er een geweldig feest van maken’. Het repertoire is bijzonder allround en varieert van Top 40 en top 100 muziek. (van Jan Smit en Golden Earring en van Marco Borsato, Normaal tot Bon Jovi eva.)

Zodat er onder het genot van een drankje en een hapje nog even nagepraat kan worden.

De Oranjevereniging.

Geef een reactie

Please follow and like us: