Paintball

Paintball schieten,

Zaterdag 27 februari had het JAC (Jeugd activiteiten commissie) een uitje voor de “jeugd” georganiseerd. Paintball schieten in de oude melkfabriek in Oudwoude.DSC_0002
Vertrek vanuit het Bartoleshûs rond kwart over vijf. Zowel meiden als jongens en een aantal oudere “jongens” deden er mee.
Aangekomen bij Oudwoude, werden er twee teams samen gesteld, een geel en een oranje team. Er werd uitleg gegeven over wat je wel en uiteraard niet mag. De wapens werden uitgelegd, en daarna kon men los.

Beide teams zijn in het bezit van een vlag, had je de vlag van het andere team veroverd, dan was je winnaar. Er werd viermaal gespeeld. Tweemaal is het oranje team het gelukt om de vlag van het gele team te veroveren. Verder moest je je melden als je was geraakt, na melding mocht je weer terug, je vlag aantikken en weer verder schieten. De oude fabriek is omgebouwd tot een waar oorlogsveld, Je mag overal op en langs, geweldig om doen, iedereen was dan ook vol lof, zeker voor herhaling vatbaar.

Helaas hebben we geen actie foto’s daar we niet met de camera het schiet parcours in mochten.

DSC_0070

.

Het Gele team bestond uit: Emma Radema, Silvia v/d Lei, Remco Kempenaar, Ype Poortinga, Frank Jansing, Rudy Nauta, Marcel Top, Tomas Radema, Ronald de Wit, Pieter Verboom, Renske v/d Wal, Sander Wilpstra

.

DSC_0066Het Oranje bestond uit: Grietje Ytsma, Grietsje v/d Meer, Erik Wilpstra, Wilco Mulder, Reinard Struiksma, Douwe Blauw, Sjouke Swieringa, Frank de Wit, Martin Oostra, Theun de Wit en Jan Djurrema.

Klik hier voor meer foto’s

 

Voormeer info betreffende paintball schieten Oudwoude, klik hier.