Zeskamp 22-8-2015

Het jac was even een tijdje van de radar verdwenen maar is inmiddels weer nieuw leven in geblazen en zo was afgelopen zaterdag de eerste activiteit een  Zeskamp voor jong en oud. Deze nog in samenwerking met het Bartoleshûs. Om twaafuur werd het veld gereed gemaakt voor het strijd toneel. zo werd er een luchtkussen stormbaan neergezet van

zeker een metertje of twintig, oo20150822_140646k werd er een zwembad gecreëerd waarboven gehangen moest worden aan een spijkerbroek, maar voordat er gehangen werd, werd het als verkoeling voor de jeugd gebruikt, die er weer een attractie bij hadden. Ook moest er grote bal over een parcours worden verplaatst met een van de teamleden balancerend op de bal. Werden onze krachten gemeten door middel van touwtrekken en
dan hadden we nog een water spel waarbij water verplaatst moest worden over een parcours met flessen, maar de flessen mochten niet met de handen worden vast gehouden, zo kregen we dus hilarische beelden van flessen die tussen de benen werden vervoerd en geleegd.
als laatste hadden ze nog een buikglijbaan. U kunt zich wel voorstellen dat  we hebben genoten van de activiteiten. Zeker gezien dat de weergoden ons zeer goed waren gestemd.

Teams moesten zich als team opgegeven, met een bijbehorende naam.
Zo deden bij de kinderen 4 teams mee, te weten. Dreamkids, De Blondies, De Bende van Ellende en de Powerkids. Het parcours van de kinderteams was uit veiligheidsreden iets aangepast zo werd er niet boven het water aan een spijkerbroek gehangen maar aan het doel en was de grote bal vervangen door een spel met waterballonnen.
Naar een goed uur was de strijd beslist en bleek de Bende van Ellende het sterks, deze gingen er dan ook vandoor met de eerste prijs. De Bende van ellende bestond uit Peter, Wilco, Bart, Nick en Merijn.

Bij de volwassenen waren er 7 teams, ook deze hadden een diversiteit aan namen, zo waren er De Tokkies, Pink lady’s, Powergirls, Dream team, Blokhut 7a, De Beukenoten en de Strijders
Hierbij waren de beste het Dream Team, bestaande uit Guus, Thomas, Remco20150822_183031 en Joachem. Hier op de foto, samen met de organisatie.

de tweede plaats, was voor de Beukenoten (Frank, Jan, Willen en Leon)
Zo was er zelfs een derde plaats en dit waren blokhut 7a (everhard, Sake, jelmer en Johan)
De hele wedstrijd werd fantastisch aan elkaar gepraat door Ronald.

Al met al een geslaagde dag, zo konden we nog tot in de kleine uurtjes even na praten. op naar de volgende activiteit.