beachvolleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag 22 juli werd voor de tweede keer een volleybaltoernooi georganiseerd door de familie Hiemstra.
Vorig jaar was er genoeg aanmeldingen om de voor rondes op de door de weekse avonden te spelen en de finale rondes op de zaterdag. Dit jaar bleef het aantal aanmeldingen hangen op 8 en werd besloten om alle rondes op de zaterdag te spelen.

Er waren 2 poules . poule A bestond uit de teams:

DE BOURREN
UIT EN THUIS
NO LIMIT
THE GOLDEN GIRLS

poule B uit de teams:

DE BYLIES
HH16
BAYWATCH
DE KNEUSJES

Het was zaterdag een mooie zonnige en vooral warme dag dus een ideale dag voor een beachvolleybal toernooi. Om 1 uur begon de eerste wedstrijd. De poule wedstrijden waren zo rond half 5 klaar. In poule A waren DE GOLDEN GIRLS 1e en UIT EN THUIS 2e . In poule B waren de  winnaars DE BYLIES en BAYWATCH 2e.
Na de spannende halve finales mochten de  BYLIES en BAYWATCH wederom tegen elkaar strijden, maar nu in de Finale.
De Finale werd een zeer spannende strijd tussen 2 aan elkaar gewaagde tegenstanders. Na 2 sets te hebben gewonnen ging team BAYWATCH (foto links) er met de eerste prijs van door, BYLIES (foto midden) werden tweede en DE GOLDEN GIRLS (foto rechts) namen de derde prijs in ontvangst

Geef een reactie

Please follow and like us: