Muzikale avonden met Advendo uit Burum

De brassband Advendo uit Burum vereerde dinsdag avond voor de tweede keer Visvliet met een bezoek. Nou ja, Visvliet. Visvliet/Burum.
Vorige week dinsdagavond 4 juli gaven ze een mini concert bij de ingang van het Bartoleshûs.
Deze dinsdag  11 juli waren ze weer in onze regio, namelijk bij de camping de twee provinciën.

.
Er is voor een Brassband natuurlijk niets leuker dan voor publiek te spelen. Voor de zomerstop besluiten ze hun oefen avonden af te sluiten met een mini concert in de regio.
Het is altijd afwachten wat het weer doet, dus moet er in dit soort gevallen snel gehandeld worden. Uiteraard moet het weer ook mee zitten.  Zo kregen we een paar dagen van te voren te horen dat ze een optreden wilden geven in Visvliet, een mini concert.
Het Bartoleshûs werd gevraagd of het daar op de oprit mocht, uiteraard was dit mogelijk. Snel even een bericht de deur uit via Facebook en laat ze maar komen. De spelers en het publiek hebben zich prima vermaakt.

Het laatste (mini) concert (voor de zomerstop) wat ze zouden geven zou in Burum plaatsvinden, daar is deze week ook de fiets vierdaagse. Helaas, er was verder geen activiteit in Burum en de fietsers hadden hun campings alweer op gezocht. Zo ontstond het plan om hun mini concert op de beide campings in de beurt te geven. Als eerste was camping “de twee provinciën” aan de beurt. Om acht uur stond Advendo midden tussen de camping gasten hun concert ter gehore te brengen.
Deze keer een volle bak aan publiek. De campinggasten aangevuld met dorpsgenoten hebben dan ook genoten van dit gratis mini concert, wat de camping gasten betrof mochten ze nog wel even blijven, maar helaas, er moest nog een camping worden aangedaan. Toch werd er nog een toegift gegeven en na een bakje koffie en cake kon Advendo weer op weg naar de volgende camping de “Blauwe reiger” in Pieterzijl.
Zeker voor herhaling vatbaar. Volgens de leden, gaan ze dit zeker nog een keer doen. Eerst mogen ze genieten van hun welverdiende vakantie, zodat ze er na de zomer weer helemaal tegen aankunnen.

Geef een reactie

Please follow and like us: