afscheid Bibliotheek / etalage oudheidkamer

Per 1 juli 2017 gaat de wisselbibliotheek dicht. Het aantal uitleningen liep al een tijd behoorlijk terug. De lezers kregen hiervan al bericht. En het was ook al te zien in de etalage van de Oudheidskamer. Op 13 mei 1982 ging de wisselbibliotheek Visvliet van start en nu, 35 jaar is daar een eind aan gekomen: geen boeken meer, geen uitleningen, geen gesprekken, geen…….

Maar we vertrekken niet met stille trom….. We gaan voorlezen. Iets waar jong en oud van kunnen genieten. Een voorleesfeest met medewerking van twee Visvlieter schrijvers op zaterdagmiddag 1 juli.

Alle vrijwilligers die hebben meegewerkt in die 35 jaar zijn uitgenodigd. En ook de bibliothecarissen die ons in die tijd hielpen.

Voorlezen is het voornaamste programma punt., zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het begint met een muzikaal welkom op zaterdagmiddag 1 juli 2017 in de witte kerk in Visvliet vanaf 13:45 uur. Om 14:00 uur starten we echt. Als u/jij dat als oud-lener of gewoon als dorpsbewoner ook wilt meemaken, laat het ons even weten, kinderen, oud of jong zijn ook van harte welkom. Voor 24 juni even doorgeven of u/jij komt.

Dan kunnen we er rekening mee houden.

Per mail: boersema4@hotmail.com
Whatsapp: 06-40673783
Telefoon: Agda v/d Vlis 0594-249388 of
tiny Boersema 0594-249610.

Geef een reactie

Please follow and like us: