schuurverkoop

Geslaagde schuurverkoop op zaterdag 20 mei in Visvliet:

Voor de tweede keer werd er een Schuur-, Garage- en Stoepverkoop gehouden in Visvliet. Vorig jaar was het een groot succes en daarom besloot ik om het dit jaar wederom te gaan organiseren.

Na een flyer verspreid te hebben door het dorp waren er op de dag zelf 30 deelnemers die hun waar aan de man/vrouw wilden brengen. Een prachtig aantal!
Ook waren er deelnemers die zorg hebben gedragen voor de catering.

De voorgaande week werd de weersverwachting nauwlettend door mij in de gaten gehouden. Hopelijk was het, net zo als vorig jaar, weer mooi weer. En mijn wens is uitgekomen. Het beloofde een stralende dag te worden met uitbundige zonneschijn. Op zaterdagmorgen stonden de eerste kijkers/kopers al vroeg voor de deur. Hoeveel bezoekers er zijn geweest weet ik niet precies maar velen kwamen naar Visvliet.
Ook na aanleiding van de advertenties, de stukjes in de kranten, de oproep op Radio Noord en via Facebook. Veel deelnemers hebben het bericht gedeeld waarvoor dank. Zelfs vrienden van vrienden deelden het bericht en zo heb je een enorm groot bereik.

Rond half vier in de middag begon het de stortregenen. Toen was toen de grootste drukte al voorbij en begonnen de meeste deelnemers al met opruimen. Al met al was het weer een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Veel bezoekers complimenteerden ons met dit initiatief en vooral dat ze Visvliet een prachtig dorpje vinden.
Als het weer zover is laat ik het wel weer weten. Zo kunnen we constateren dat we in Visvliet samen van alles kunnen doen om ons dorp leefbaar te houden!

Albertha Veenstra

p.s. Als er deelnemers zijn die nog tips hebben om dit evenement nog beter te laten slagen mogen ze dit aan mij doorgeven. Met elkaar weten we meer!

Geef een reactie

Please follow and like us: